Nieuws - WEBSITE KPM

KROONENBURG PROJECT MANAGEMENT

 19842018 

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

Restauratie museum De Lakenhal te leiden.
Museum De Lakenhal vernieuwt! Vanaf medio 2016 zal het museum tijdelijk de deuren sluiten om de restauratie van de 17e-eeuwse Laecken-Halle en uitbreiding met een nieuwe tentoonstellingsvleugel mogelijk te maken. De feestelijke heropening staat gepland voor medio 2018. In de tussenliggende periode gaan de belangrijkste topstukken uit de collectie op reis naar andere Nederlandse musea, waaronder het Rijksmuseum in Amsterdam. De medewerkers van Museum De Lakenhal richten zich ondertussen op het ‘uithuizen’ en weer ‘inhuizen’ van de 23.000 objecten tellende collectie, op de herinrichting van het museum en op de voorbereiding van bijzondere nieuwe tentoonstellingen. Het architectenteam gaat aan de slag met het hoogwaardig restaureren van de oude ‘Laecken-Halle’. Daarnaast wordt Museum De Lakenhal fors groter: er komt ca. 1/3 van de huidige oppervlakte bij.
Linksboven: Het Museum in 1642, Rechtsboven: Impressie voorgevel, met rechts de Papevleugel en links het nieuwe museumcafé.
Onder:
impressie achtergevel (nieuwbouw)
Hilton Amsterdam Airport vol in bedrijf.
Herontwikkeling kantoor New Tide Rotterdam
New Tide is het welbekende voormalig AD en NRC hoofdkantoor aan de Marten Meesweg 35-49 in Rotterdam. Het kantoorgebouw biedt circa 16.400 m2 kantoorruimte en zal worden herontwikkeld door OVG Real Estate met veel aandacht voor duurzaamheid. De aanbestedingsprocedure is in december 2015 door bbn adviseurs opgestart. De werkzaamheden dienen eind 2016 te zijn gerealiseerd.

Telefoon: +31553013571 Mobile: +31653221957
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu