Privacy verklaring - Kroonenburg Project Management 2020

Kroonenburg Project Management

Ga naar de inhoud

Privacy verklaring

PRIVACY VERKLARING KROONENBURG PROJECT MANAGEMENT
GEGEVENS DIE GEBRUIKT WORDEN
Kroonenburg Project Management kan persoons- en bedrijfsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kroonenburg Project Management en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Kroonenburg Project Management hebt verstrekt. Wij kunnen de volgende persoons- en bedrijfsgegevens verwerken:
• Bedrijfsnaam
• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Websiteadres
WAARVOOR GEBRUIKEN WE UW GEGEVENS
Kroonenburg Project Management gebruikt de verkregen persoons- en bedrijfsgegevens in eerste instantie om de overeenkomsten die zijn gesloten, zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. De verkregen persoons- en bedrijfsgegevens worden tevens gebruikt voor de interne administratie van Kroonenburg Project Management.
Tevens gebruiken we uw gegevens voor:
• Het toepassen en uitvoeren van alle wettelijke verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene Verordening Persoonsgegevens.
• Om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
HOE LANG BEWAART KROONENBURG PROJECT MANAGEMENT UW GEGEVENS
Kroonenburg Project Management bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomsten. En in ieder geval niet langer dan 10 jaar nadat de overeenkomst is beëindigd, tenzij dit noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht, zoals die is verwoord in wet- en regelgeving van bijvoorbeeld de Belastingdienst.
DELEN MET ANDEREN
Kroonenburg Project Management verstrekt uw persoons- en bedrijfsgegevens alléén aan derden, indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
GOOGLE ANALYTICS
Kroonenburg Project Management maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de eventuele Adwords-advertenties van Kroonenburg Project Management bijGoogle zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen Servers in de Verenigde Staten.
Lees hier het privacybeleid van Google en van Google Analytics: https://policies.google.com/privacy?hl=nl
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Kroonenburg Project Management te kunnen verstrekken en om haar eventuele adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kroonenburg Project Management heeft hier geen invloed op. Kroonenburg Project Management heeft Google geen toestemming gegeven om via ons verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoons- en bedrijfsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar het emailadres info@kroonenburg.net. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
BEVEILIGEN
Kroonenburg Project Management neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kroonenburg Project Management maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kroonenburg Project Management verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons via tel. 0653-221957 of info@kroonenburg.net .
WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING
Kroonenburg Project Management kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.
CONTACTGEGEVENS
Kroonenburg Project Management
Burg. Jhr. Quarles van Uffordlaan 139, 7321ZP Apeldoorn
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 08019519
Telefoon: 055-3013571 Mobile: 0653-221957
E-mailadres: info@kroonenburg.net
Terug naar de inhoud